Over mij

Van pleasen, racen en streven, naar stilstaan en uit liefde leven.

Met je overvolle agenda en eindeloze to-do-lijsten leef je in een wereld vol stress; je gaat pleasend en racend door het leven. Je hebt altijd een gejaagd gevoel, last van onophoudelijke gedachtestromen en bent nooit tevreden over jezelf. Onder die prestatiedruk ben je voor je het weet de verbinding met jezelf en met anderen kwijt. Herkenbaar?

Noodgedwongen stilstaan om te groeien

Zelf heb ik dit aan den lijve ondervonden, waardoor ik een aantal jaren geleden in een burn-out belandde. Mijn lichaam dwong me op de rem te staan waardoor ik – ondanks mijn weerstand – gedwongen werd om te vertragen. En dat was precies wat ik nodig had om weer in verbinding te komen met mezelf. Ik begon weer vanuit mijn hart en vanuit liefde te leven, in plaats van naar prestaties of goedkeuring te streven.

Schrijven opent het hart

Zo ontdekte ik waar ik energie van kreeg en opende mijn hart door dingen op te schrijven, waar uiteindelijk zelfs mijn bedrijf uit is voortgekomen. Ik schreef kaartjes met positieve en liefdevolle teksten en gedichten – in eerste instantie aan mezelf. Kleine geheugensteuntjes om mezelf eraan te herinneren dat ik waardevol ben, ertoe doe, meer rust mag nemen en van het leven mag genieten. Dit gun ik anderen ook, waardoor mijn eerste product ontstond: de Pot Vol Liefde. Alle teksten schrijf ik vanuit mijn hart, en dat maakt ze uniek.

Over mij Leef Vol Liefde

Leef Vol Liefde

Leef Vol Liefde is een initiatief van mij, Suzanne Nakhla. Een platform met liefdevolle producten en inspirerende blogs over het leven, verbinding en (zelf)liefde. Ik schrijf over mijn eigen persoonlijke proces, het vinden van geluk en balans en tips voor meer liefde en positiviteit. Mijn missie is om de wereld liefdevoller te maken. Om ervoor te zorgen dat we meer aandacht krijgen voor elkaar, onszelf en voor het hier en nu. Want juist in deze drukke en prestatiegerichte tijden, is het extra belangrijk om liefde te blijven verspreiden.

Help jij mee?

Begin dan bij jezelf en neem een moment waarop je met al je aandacht en liefde bij jezelf aanwezig bent!

Lees mijn blogs:

Hoe uit een burn-out mijn bedrijf is geboren

Hoe uit een burn-out mijn bedrijf is geboren

Razend, rennend en vliegend. Zo ging ik jarenlang door het leven. Alles zo goed mogelijk willen doen, overal bij willen…

Lees verder
Open over mentale gezondheid

Open over mentale gezondheid

Open over Mentale Gezondheid Op 10 oktober is het de dag van de psychische gezondheid en wereldwijd ook ‘world mental…

Lees verder
5 lessen die ik heb geleerd van Mindfulness

5 lessen die ik heb geleerd van Mindfulness

Dus toen lag ik daar, bij mijn eerste mindfulness les, op een matje. We deden de ‘bodyscan’ een populaire meditatie…

Lees verder