Over mij

Even voorstellen!

Mijn naam is Suzanne Nakhla en het initiatief van Leef Vol Liefde is geboren in een voor mij moeilijke tijd. Toen ik zelf in een burn-out zat schreef ik kaartjes met positieve en liefdevolle teksten en gedichten, aan mezelf. Zo herinnerde ik mezelf eraan dat ik waardevol ben, ik ertoe doe en dat ik rust mag nemen en van het leven mag genieten. Dit gun ik anderen ook, en zo ontstond mijn eerste product: de Pot Vol Liefde.

Al snel volgden nog meer liefdevolle potten en andere producten. Mijn missie is dan ook om meer liefde te verspreiden. Zodat mensen meer liefde voor zichzelf hebben, én voor anderen. Omdat de wereld van prestatie, snelheid en drukte wel eens wat meer liefde verdient.

Onze producten zijn uitermate geschikt om ook anderen cadeau te geven als een hart onder de riem of een blijk van waardering.

Elk kaartje, elke tekst schrijf ik vanuit mijn hart, en dat maakt het zo uniek. De kaartjes uit de Pot Vol Liefde zijn boodschappen aan mezelf. En de potten voor mama en papa heb ik voor mijn eigen ouders geschreven. En de Pot Vol Klein Geluk is geïnspireerd door mijn dochter.

Heb je vragen aan mij, of een leuk idee voor een samenwerking? Neem dan gerust contact met mij op!

Over mij Leef Vol Liefde

Lees mijn blogs:

Open over mentale gezondheid

Open over mentale gezondheid

Open over Mentale Gezondheid Op 10 oktober is het de dag van de psychische gezondheid en wereldwijd ook ‘world mental…

Lees verder
5 lessen die ik heb geleerd van Mindfulness

5 lessen die ik heb geleerd van Mindfulness

5 lessen die ik door het beoefenen van mindfulness heb geleerd Dus toen lag ik daar, bij mijn eerste mindfulness…

Lees verder
Moeders mogen meer van zichzelf houden

Moeders mogen meer van zichzelf houden

Twee ondernemende moeders slaan handen ineen met nieuw initiatief Margot Wit, hoofdredacteur van Meer voor Mama’s en Suzanne Nakhla, oprichter…

Lees verder