Ben je op zoek naar een origineel cadeau?

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Soms zoek je voor een speciaal persoon een origineel cadeau. Een origineel cadeau wat net dat beetje extra geeft, waarmee je iemand laat zien hoeveel hij of zij voor je betekent. Wij hebben de beste cadeautip voor je. Want dat originele cadeau is de Pot Vol Liefde. Een pot vol met liefdevolle teksten waar iemand elke week (of elke dag) een kaartje uit kan pakken en neer kan zetten. De kaartjes zijn liefdevolle geheugensteuntjes om jezelf eraan te herinneren dat je aandacht mag hebben voor het hier en nu, en jezelf en de mensen om je heen mag waarderen. Er zit ook een leuk kaarthoudertje in de pot, zodat je je favoriete kaartje mooi kunt neerzetten. Met 52 kaartjes in de pot, geef je iemand dus een jaar vol liefde. Dat is pas een origineel cadeau!
5300

keer verkocht

10

verschillende landen

100

positieve reviews

Voor iedereen is er een pot. Of dit nu voor moeders, vaders of kinderen is. Tekst Voor iedereen is er een pot. Of dit nu voor moeders, vaders of kinderen is. Teks Voor iedereen is er een pot. Of dit nu voor moeders, vaders of kinderen is. Tekst

 Voor iedereen is er een pot. Of dit nu voor moeders, vaders of kinderen is. Tekst
"Gekregen voor mijn verjaardag, wat een leuk cadeau! Ik neem elke dag een kaartje en het brengt een lach op mijn gezicht. "
Sebastian Mennes
"Ik was op zoek naar een persoonlijk cadeau en dat is de pot vol liefde geworden. Ontzettend goed ontvangen! Super originele en inspirerende kaartjes. Dikke aanrader!"
Nathalie Alleman
"Heel leuk cadeau. Gehad van een lieve vriendin. Ik pak elke dag een kaartje uit de pot. Heel mindful om zo je dag te beginnen. En de pot is ook nog een leuke accessoire voor op de eettafel."
Jackelien de Rooij