Originele en unieke relatie en personeelsgeschenken

Op zoek naar een manier om je medewerkers, partners, of vrijwilligers te bedanken?
Of om een mooi geschenk te geven aan je relaties of medewerkers? Wij bieden verschillende producten aan waarbij je een lach op iemands gezicht tovert. Bestel direct via onze webshop of vraag een offerte aan via info@leefvolliefde.nl. Je krijgt binnen 2 werkdagen een offerte.

Pot Vol Waardering

Toon je waardering met de Pot Vol Waardering. Een prachtig en persoonlijk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. In deze Pot Vol Waardering zitten namelijk 52 kaartjes met mooie en betekenisvolle teksten die waardering uitspreken met een mooi houdertje. Zo kunnen ze er wekelijks een mooi kaartje uithalen en in het houdertje zetten. Een jaar lang!

Het tonen van waardering is belangrijk voor zowel de relatie als de motivatie. Het zorgt voor een lach op iemands gezicht en steekt een hart onder de riem.

De Pot Vol Waardering wordt vaak gegeven als relatiegeschenk aan partners en vrijwilligers, maar ook als personeelsgeschenk om hen te bedanken voor het harde werk dat zij hebben verricht. Maar ook om te geven voor bijvoorbeeld een jubileum, een afscheid van een collega, secretaressedag de dag van de vrijwilliger of de dag van de BHV’er. 

Persoonlijk & uniek geschenk
52 kaartjes met leuke en betekenisvolle teksten vol waardering en dankbaarheid
Mooi design van de pot en de kaartjes. Met een boomstam houdertje om de leukste kaartjes in te zetten

Personaliseer met logo

Het is ook mogelijk om de omslag van de pot te personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of huisstijl kleuren  (vanaf 100 stuks.)
Vraag naar de mogelijkheden.

"Mocht je nog een origineel cadeau voor medewerkers zoeken om je waardering voor uit te spreken, dan is deze “Pot van Waardering” een prachtige gift om te geven. Wij hebben deze pot voor ons bedrijf volledig gepersonaliseerd en als jubileumcadeau ingezet. En de samenwerking met dit bedrijf is ook heel erg prettig. Een echte aanrader dus!"
Petri van Vugt - Hager
Management Assistent

Deze bedrijven gingen je voor:


 

Neem contact op voor een offerte op maat:

Deze producten vind je vast ook interessant 

Deze producten zijn leuk om als relatiegeschenk te geven. Geef bijvoorbeeld de Pot Vol Mindful Moments om elke dag een mindful moment te hebben en meer rust en balans te ervaren.