Verzendkosten Nederland

De verzendkosten verschillen per product. Voor pakketten die niet door de brievenbus kunnen geldt een tarief van €6,95. Voor brievenbus pakketjes is het tarief €3,95. Boven €75,- is het gratis verzending.

Verzendkosten België

Voor verzending naar België geldt een ander verzendtarief, namelijk €8,75 voor pakketpost en €4,95 voor brievenbuspost. Ook voor België geldt gratis verzending voor bestellingen boven €75,-.

Indien je naar een ander land wil verzenden, neem dan contact met ons op.

Levertijd

We verzenden je bestelling tussen de 1-2 werkdagen.  We versturen met PostNL en zijn voor de levering  afhankelijk van hen, maar je kunt rekenen dat je je bestelling tussen de 1-3 werkdagen binnen hebt. Zodra je bestelling is verzonden krijg je een mail met de track&trace code zodat je je pakket kunt volgen.

Als je problemen ondervindt met de levering, zoals een te late of beschadigde levering, neem dan contact met ons op. Dan komen we zo snel mogelijk tot een oplossing.

Betalen

Je kunt gemakkelijk vooraf via iDEAL, Bancontact, Apple Pay, Belfius of KBC/CBC betalen. Of achteraf via Klarna betaal later.  

Kortingscode

Heb je een kortingscode? Vul deze dan bij je winkelwagen in. Sommige kortingscodes werken alleen bij bepaalde voorwaarden.

Retouren of schade

Een enkele keer komt het voor dat een product schade heeft opgelopen tijdens de levering. In dat geval stuur je ons een mailtje (info@leefvolliefde.nl) en sturen we je zo snel mogelijk een nieuw product toe.

Mocht het product geen schade hebben maar je wilt het toch graag retourneren, dan kan dat tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden.

De retourkosten zijn voor eigen rekening, dit is ongeveer € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gewenste vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. De producten moeten daarnaast onbeschadigd zijn. Je kunt het retour sturen naar het volgende adres:

Leef Vol Liefde
Petunia 15
3317HN Dordrecht

Stuur ons voor de zekerheid ook even een mailtje zodat we weten dat er een retour aan komt. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.