Leef Vol Liefde

Leef Vol Liefde is een merk met een missie om meer liefde en waardering te verspreiden. Dat doen we door het creëren van liefdevolle producten met een boodschap om meer verbinding, waardering en persoonlijke groei te stimuleren. Hier vind je liefdevolle producten en inspirerende blogs over het leven, verbinding en liefde voor jezelf, voor elkaar en voor de wereld.

Onze missie is om de wereld liefdevoller te maken. Om ervoor te zorgen dat we meer aandacht krijgen voor elkaar, onszelf en voor het hier en nu. Want juist in deze drukke en prestatiegerichte tijden, is het extra belangrijk om liefde te blijven verspreiden.

Over mij

Met je overvolle agenda en eindeloze to-do-lijsten leef je in een wereld vol stress; je gaat pleasend en racend door het leven. Je hebt altijd een gejaagd gevoel, last van onophoudelijke gedachtestromen en bent nooit tevreden over jezelf. Onder die prestatiedruk ben je voor je het weet de verbinding met jezelf en met anderen kwijt. Herkenbaar?

Noodgedwongen stilstaan om te groeien

Zelf heb ik dit aan den lijve ondervonden, waardoor ik een aantal jaren geleden in een burn-out belandde. Mijn lichaam dwong me op de rem te staan waardoor ik – ondanks mijn weerstand – gedwongen werd om te vertragen. En dat was precies wat ik nodig had om weer in verbinding te komen met mezelf. Ik begon weer vanuit mijn hart en vanuit liefde te leven, in plaats van naar prestaties of goedkeuring te streven.

Schrijven opent het hart

Zo ontdekte ik waar ik energie van kreeg en opende mijn hart door dingen op te schrijven, waar uiteindelijk zelfs mijn bedrijf uit is voortgekomen. Ik schreef kaartjes met positieve en liefdevolle teksten en gedichten – in eerste instantie aan mezelf. Kleine geheugensteuntjes om mezelf eraan te herinneren dat ik waardevol ben, ertoe doe, meer rust mag nemen en van het leven mag genieten. Dit gun ik anderen ook, waardoor mijn eerste product ontstond: de Pot Vol Liefde. Alle teksten schrijf ik vanuit mijn hart, en dat maakt ze uniek.

Over mij Leef Vol Liefde

Maatschappelijk betrokken

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ luidt het spreekwoord. In dit geval komen we verder én gaan we sneller. Dankzij de samenwerking met de werk- en dagbesteding van Philadelphia Zorg, kunnen we namelijk nóg meer liefde verspreiden.

Bij het atelier van deze dagbesteding werken mensen met een verstandelijke beperking. Deze toppers helpen ons door met heel veel liefde en zorg de potten in elkaar te zetten. 

Op deze manier helpen zij ons, en helpen wij hen. We zijn enorm dankbaar voor deze samenwerking. 

Lees mijn blogs:

Blogbericht: Niets gevonden.