Terug naar home

Een zus is niet alleen maar een zus: het is een vriendin, een zielsmaatje, iemand die je door en door kent. Een zus wil je ook een speciaal en lief cadeau geven. Want het is immers de liefste zus van de wereld! Je wilt haar laten weten hoeveel ze voor je betekent, maar het is soms moeilijk om de juiste woorden te vinden. Wij geven je wat lieve cadeau ideeën voor je zus om je hierbij te helpen

1. Pot Vol Liefde

Wat is mooier om te geven dan liefde? Met deze Pot Vol Liefde geef je je zus liefde in een potje. Er zitten kaartjes in met mooie teksten en gedichten over liefde, zelfliefde, en positieve affirmaties. Een mooi cadeau voor een jaar lang liefde. Voeg ook een persoonlijke boodschap toe om het persoonlijk te maken. 

2. Pot Vol Waardering

Ben je je zus dankbaar? Wil je haar laten zien hoeveel je haar waardeert? Geef dan de Pot Vol Dankbaarheid. Een pot met mooie kaartjes om jouw zus te vertellen hoeveel je haar waardeert.

 

3. Verjaardagskalender

Geef je zus een verjaardagskalender met mooie en liefdevolle teksten. Met elke maand een inspirerende tekst of gedicht. Schrijf natuurlijk ook je eigen verjaardag erop zodat ze die nooit vergeet!

4. Een kaart voor mijn lieve zus

Schrijf zelf een persoonlijk bericht voor je zus op een kaartje. Wij geven hieronder een aantal kaarten als voorbeeld.

5. Pot Vol Geluk

Kan je zus wel wat geluk gebruiken? Geef je liefste zus een cadeau vol geluk. Met deze Pot Vol Geluk geef je haar 52 gelukskaartjes met mooie spreuken en gedichten over geluk. 

Of je je zus nu een cadeau geeft voor haar verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon zomaar, met deze lieve cadeaus laat je zien hoe belangrijk ze voor je is en hoeveel je om haar geeft. Al bestaat er geen zussendag, elke dag zou zussendag moeten zijn! Benieuwd naar wat voor cadeaus we nog meer hebben? Kijk dan gerust rond op Leefvolliefde.

Deze artikelen vind je vast ook leuk:

De waardering van leefvolliefde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 47 reviews.
0