Terug naar home

Zoek je een origineel kraamcadeau of een cadeau voor een vriendin, zus, of kennis die zwanger is? Of ben je zelf in verwachting en wil je iets leuks voor je baby kopen? 

Dan is de Pot Vol Klein Geluk iets voor jou. Met de Pot Vol Klein Geluk kun je namelijk de mijlpalen van je baby bijhouden. De eerste 1,5 jaar gebeurt er namelijk zo veel in het leven van een baby; hoofd optillen, zitten, staan, kruipen en lopen. Maar ook de eerste keer lachen, dansen en zwaaien zijn mijlpalen die je het liefst vast wil leggen. En dat kan met deze pot.

Bewaar de mijlpalen van jouw kindje

In de Pot Vol Klein Geluk zitten 52 kaartjes met versjes en mijlpalen. Op de mijlpaal kaartjes kun je de datum schrijven dat je baby voor het eerst die mijlpaal behaald heeft. Zo houd je in de pot mooie herinneringen die leuk zijn voor later. Daarnaast zitten er ook leuke en lieve versjes in de pot. Die kun je een mooi plekje geven met het  meegeleverde houten houdertje. Bijvoorbeeld in de babykamer.

Het mooiste cadeau zijn herinneringen

Toen mijn dochter werd geboren, heeft ze een heftige start gehad. Door een herseninfarct wat ze net voor de geboorte heeft gehad was de prognose dat ze fysiek veel uitdagingen zou hebben en dat lopen, kruipen etc moeilijk zou gaan. Wonder boven wonder ontwikkelt ze zich goed en is ze nu 1 jaar.

Alle mijlpalen waren voor ons extra bijzonder. Want ik besef me heel goed dat dat niet vanzelfsprekend was. Dus alle mijlpalen hield ik zelf bij op mooie kaartjes en bewaar ik voor later.

Daarom heb ik ook deze pot gemaakt, de teksten en kaartjes zijn geïnspireerd door mijn geweldige dochter.

Deze artikelen vind je vast ook leuk:

De waardering van leefvolliefde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 80 reviews.
0