Terug naar home

Elk jaar, op de derde donderdag van april, vieren we nationale secretaressedag en staan we stil bij de onmisbare steunpilaren – de secretaresses en managementassistenten.

Ook dit jaar, op donderdag 18 april, tonen we onze waardering voor hun onvermoeibare inzet en toewijding en zetten we hen in het zonnetje.

Originele manieren om waardering te tonen op Secretaressedag 2024

Secretaresses, management assistentes en office managers verdienen elke dag waardering voor het werk dat ze doen. Maar op secretaressedag is het een ideale gelegenheid om eens extra uit te pakken. Hoe meer gewaardeerd iemand zich voelt, hoe positiever en gemotiveerder hij of zij zich zal voelen, wat uiteraard weer bevorderlijk is voor de werksfeer.

Maar hoe kun je je waardering tonen? Wanneer je eens wat anders wil dan de standaard secretaressedag geschenken zoals bloemen of chocolade, lees dan snel verder. Wij geven hier originele secretaressedag cadeau ideeën.

1. Pot vol Waardering als secretaressedag cadeau

Geef jouw secretaresse of management assistent een Pot Vol Waardering: een pot gevuld met 52 kaartjes vol waardering en dankbaarheid. Deze pot helpt je om je waardering te laten blijken en woorden te geven aan waar je zelf soms de woorden niet voor kunt vinden.

In de pot zitten 52 kaartjes, voor elke week één. Met de Pot Vol Waardering geef je iemand dus een jaar lang elke week een kaartje vol waardering.

Telkens wanneer ze een boost van motivatie nodig hebben, kunnen ze gewoon een kaartje uit de pot halen en zich herinneren hoeveel ze worden gewaardeerd. Bovendien wordt er bij de pot een houten houdertje geleverd om de mooiste kaartjes in te zetten. Het perfecte cadeau om iemand te bedanken!

2. Pot vol Complimenten als geschenk voor secretaressedag

Wil je je secretaresse of management assistent complimenten geven? Geef dan een pot vol complimenten. Een pot met 52 mooie en lieve complimentenkaartjes om je secretaresse op secretaressedag, en daarna, te laten weten waarom je zo blij met hem of haar bent. Wedden dat je hiermee een lach op haar gezicht tovert?

3. Geef een cadeau dat past bij zijn of haar persoonlijke interesses

Houd je secretaresse van mindfulness? Van heerlijke verzorgingsproducten of van lekkere thee? Kijk dan eens rond bij onze andere producten in de webshop en geef haar een heerlijk moment van zelfzorg.

Door een mooi geschenk te geven op secretaressedag toon je niet alleen waardering, maar zal hij of zij zich ook gezien en erkend voelen. Laat deze dag dus niet onopgemerkt voorbijgaan. Shop de mooiste geschenken voor relaties of personeel bij Leef Vol Liefde.

Deze artikelen vind je vast ook leuk:

De waardering van leefvolliefde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 80 reviews.
0