Terug naar home

Je vriend, vriendin, zus of een andere dierbare is jarig. Dan mag een verjaardagskaart natuurlijk niet ontbreken. Maar wat zet je nu op een verjaardagskaart? Wil je eens wat anders dan de standaard ‘ gefeliciteerd’? Schrijf dan eens een mooi verjaardagsgedicht als boodschap op de kaart voor je dierbare. 

Wij geven je 10 originele verjaardagsteksten als inspiratie om in je kaart te schrijven:

  1. Gefeliciteerd met dit nieuwe levensjaar. Een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Geniet van al het geluk, avonturen en mooie momenten die dit levensjaar jou mag schenken.
  2. Ik wens je vandaag op jouw geboortedag een leven vol liefde en elke dag een lach. Happy Birthday!
  3. Gefeliciteerd met deze mijlpaal in de reis van jouw leven. Ik wens je heel veel vreugde en plezier en dat je nog veel moois mag beleven.
  4. Een jaar ouder, een jaar wijzer, en nog steeds blijf jij maar schitteren en stralen. Geniet vandaag van elke seconde, zodat je het mooiste uit deze dag kunt halen. Fijne verjaardag!
  5. Vandaag op jouw verjaardag herinner ik je aan jouw kracht. Je bent sterker dan je denkt, jouw energie schittert vol pracht.
  6. Verjaardagen zijn als kaarsjes op een taart: hoe meer je er hebt, hoe helderder je schijnt! Met jouw licht zorg jij voor vreugde en warmte, en dat er een lach op mijn gezicht verschijnt.
  7. Op deze bijzondere dag wil ik je graag zeggen hoe dankbaar ik je ben. Bedankt voor je onvoorwaardelijke liefde. Het is een feestje dat ik jou ken!
  8. Wijsheid komt met de leeftijd. Blijf altijd jouw wijsheid delen, je bent een inspiratie voor mij en voor velen. Fijne verjaardag!
  9. Deze dag is heel bijzonder. Deze dag is heel speciaal. Laat je verrassen en verwennen. Je verdient het allemaal! Gefeliciteerd met je verjaardag!
  10. Vandaag is jouw verjaardag een nieuwe fase, een nieuwe dag. Spaar herinneringen, koester de dag, leef vol overgave, dans, zing en lach!

Zelf een verjaardagskaart maken

Naast een mooie tekst voor je verjaardagskaart wil je natuurlijk ook een mooi ontwerp.  Verjaardagskaarten heb je in alle soorten en maten. Je kunt ze kopen, online versturen of zelf maken. Zelf geef ik de voorkeur aan zelf een verjaardagskaart maken

Met mooie sjablonen, lettertypes en illustraties kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Dit in combinatie met een mooie tekst of gedicht zal de ontvanger een lach op zijn gezicht toveren!

Ook op zoek naar een liefdevol verjaardagscadeau? Check dan onze cadeautips!

Deze artikelen vind je vast ook leuk:

De waardering van leefvolliefde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 84 reviews.
0